Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gönen Halkı Meydana Aktı!

Gönen’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle büyük bir coşku ve gurur içinde kutlandı. Törene Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, İlçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Hava Uçak Bakım Albayı Yaşar Özalp, Belediye Başkan Yardımcıları Özgür Dönmez ve Mehmet Yılman, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gönen’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende konuşan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, kurtuluş gününün anlam ve önemini şu sözlerle vurguladı:
Gönen’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılını büyük bir onurla kutluyoruz. Bu gurur dolu günde, bağımsızlığımızı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Bu toprakları bizlere vatan yapan tüm kahramanlara sonsuz teşekkür borçluyuz.

542634218 1223739976462704 6522616053114250515 n - Marmara Bölge Gazetesi

Sabahın erken saatlerinden itibaren meydanı dolduran Gönen halkı, ellerinde Türk bayraklarıyla bu anlamlı güne ortak oldu. Törende düzenlenen resmi geçit, çelenk sunumu ve saygı duruşu ile coşku doruğa ulaştı.

Gönen’in kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri, milli birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. Vatandaşlar, tarih boyunca verilen büyük mücadelenin unutulmaması gerektiğini belirterek, bu özel günün geleceğe ışık tutan bir miras olduğunu ifade etti.

543170679 1223740246462677 3041783863183803490 n - Marmara Bölge Gazetesi

Gönen Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Kurtuluş günün kutlu olsun Gönen” mesajı paylaşılarak, ilçenin 103 yıllık bağımsızlık mücadelesi bir kez daha hatırlatıldı.

Havva ERTÜRK