Gömeç Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında anlamlı bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Gömeç Belediye Korosu tarafından gerçekleştirilecek Türk Halk Müziği Konseri, müzikseverleri bir araya getirecek. Etkinlik, 17 Nisan Cuma günü saat 20.30’da Ayvalık Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.
Şef Nevzat Pehlivan yönetiminde sahne alacak olan Gömeç Belediye Korosu, Türk Halk Müziği’nin sevilen eserlerini seslendirecek. Gecede, Anadolu’nun dört bir yanından ezgiler yankılanacak ve katılımcılar müziğin birleştirici gücünü hep birlikte yaşayacak.
Konserle ilgili açıklamalarda bulunan Melih Bağcı, tüm vatandaşları bu özel geceye davet etti.
Bağcı, “Kültürümüzün en değerli miraslarından biri olan türkülerimizi hep birlikte yaşamak ve yaşatmak için böyle anlamlı bir etkinlik düzenliyoruz. Gömeç Belediye Koromuzun hazırladığı bu güzel konserde tüm hemşehrilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi beklenen konserin ücretsiz olarak gerçekleştirileceği belirtildi. Etkinlikte, müziğin birleştirici gücüyle keyifli bir akşam yaşanması hedefleniyor.
Gömeç Belediyesi’nin düzenlediği bu özel konser, hem sanatseverleri hem de Türk Halk Müziği tutkunlarını aynı çatı altında buluşturacak.
Serpil ADAK
