Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gerçekten Canım Yandı”

Türkiye Kupası’nda oynanan kritik Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşması sonrası sular durulmuyor. Sarı-kırmızılı ekip derbi mücadelesini 2-1 kazanarak adını bir üst tura yazdırırken, maçın önüne geçen olay Mourinho’nun Okan Buruk’un burnunu sıkması olmuştu. Bu hareketi nedeniyle Mourinho üç maç ceza almış olsa da, tartışmalar dinmek bilmiyor. Portekizli teknik adamın “Hollywood” göndermesinin ardından Okan Buruk ilk kez ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kupası'nda oynanan kritik Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması sonrası sular

Karşılaşma sırasında yaşanan ve tartışmalara neden olan pozisyonla ilgili Mourinho, “Görüntüler ortada. Hatta eminim ki Hollywood’da bile izlenmiştir.” diyerek olayın abartıldığını savunmuştu. Ancak Okan Buruk, bu sözlere sessiz kalmadı ve net bir şekilde yanıt verdi.

s 84953a8fe8a9937929470b6732f71fa848fdf09b - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Okan Buruk açıklamasında, “Bu olayda canım gerçekten çok yandı. Eğer bu durumu büyütmek isteseydim, dava açar, darp raporu alırdım. Ancak şunu söylemeliyim ki, yaşananlar kayıt altına alınmış bir fiziksel müdahale. Saha içinde böyle bir şeye asla yer olmamalı.” ifadelerini kullandı.

s a1615b9a44653a11f343dd7e6335a7ba4c96aaae - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Buruk, eski futbolculuk yıllarını hatırlatarak burnunun önceden kırıldığını da vurguladı. “Benim burnum zaten futbolculuk dönemimden kırık. Bu yüzden böyle bir müdahaleye zaten hassasım. Ne yazık ki, olan oldu. Özür dilemeleri gerekirken işi sulandırıyorlar. Bu tavırları beni fazlasıyla üzüyor.” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü ayrıca, futbolun centilmenlik çerçevesinde kalması gerektiğini, saha içi rekabetin bu tarz fiziksel müdahalelerle gölgelenmemesi gerektiğini de belirterek sözlerini tamamladı.

HABER MERKEZİ