Samsung Hatasını Kabul Etti
Samsung, yaşanan Rahatsız Etmeyin kısayolu hatasını resmi olarak doğruladı ve yazılım tarafında bir düzeltme üzerinde çalışıldığını açıkladı. Şirketten yapılan bilgilendirmeye göre Rahatsız Etmeyin modu tamamen devre dışı değil. Kullanıcılar bu özelliği telefon üzerinden etkinleştirdiklerinde, ayar hem telefonda hem de saat üzerinde sorunsuz şekilde çalışmaya devam ediyor.
Bu da problemin yalnızca saatteki hızlı ayarlar kısayoluna bağlı olduğunu gösteriyor. Alternatif olarak, Galaxy Watch’un kendi ayarlar menüsüne girilerek Rahatsız Etmeyin modunun manuel şekilde açılması da geçici çözüm olarak öneriliyor.
Düzeltme Güncellemesi Yolda
Samsung, hatayı giderecek yazılım güncellemesi için henüz net bir tarih paylaşmış değil. Ancak şirketin açıklamaları, bu sorunun öncelikli olarak ele alındığını ve en kısa sürede bir düzeltme yayınlanmasının planlandığını işaret ediyor.
Galaxy Watch kullanıcılarının, güncelleme yayınlanana kadar Rahatsız Etmeyin modunu telefon üzerinden veya saat ayarları menüsünden kullanmaları tavsiye ediliyor.
HABER MERKEZİ
Kaynak: HABER MERKEZI




