Gece saatlerinde rüzgâr ve yağışın etkisiyle kabaran deniz, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Havanın gün içinde hafif rüzgârlı ve parçalı bulutlu seyretmesine rağmen sahile gelen vatandaşlar ve turistler, ortaya çıkan manzarayı izlemek için Konyaaltı’na akın etti. Dalgaların kıyıyı dövdüğü anlar, eşsiz fotoğraf karelerine sahne oldu.
Turistlerden İlgi Yoğun Oldu
Sahilde dalgaları hayranlıkla izleyen bir İranlı turist, manzaradan çok etkilendiğini belirterek, “Antalya her haliyle çok güzel. İnsanları ve denizi ayrı güzel. Deniz bugün çok dalgalı, maşallah”
ifadelerini kullandı.
Yetkililer, olumsuz hava koşullarının sürdüğü saatlerde denize girilmemesi konusunda uyarılarını yinelerken, rüzgârın etkisini kaybetmesiyle birlikte sahil şeridinde normale dönüş bekleniyor. Konyaaltı’nda oluşan bu doğa manzarası, Antalya’nın kış yüzünün de en az yazı kadar etkileyici olduğunu bir kez daha gösterdi.
İHA
