19 Şubat Perşembe günü İngiliz temsilcisi Nottingham Forest’ı ağırlayacak olan Fenerbahçe, karşılaşma öncesi çalışmalarını Can Bartu Tesisleri’nde sürdürüyor. Kulüpten yapılan bilgilendirmeye göre teknik direktör Domenico Tedesco yönetimindeki antrenman, salonda gerçekleştirilen core egzersizleriyle başladı.
Isınma ve Taktik Çalışmalar Yapıldı
Sahada devam eden idmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından çabukluk ve pas organizasyonları üzerinde durdu. Antrenmanın ilerleyen bölümünde ise taktik çalışmalar ve bireysel programlar uygulandı. 
Montella’dan Ziyaret
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da çalışmayı tribünden takip etti. Montella, antrenman sonrası teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek sohbet etti ve başarı dileklerini iletti.
Sarı-lacivertli ekip, Nottingham Forest ile oynayacağı önemli karşılaşmanın hazırlıklarını yarın yapacağı son idmanla tamamlayacak. Fenerbahçe cephesinde hedef, taraftarı önünde avantajlı bir skor elde etmek.
HABER MERKEZİ
