Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edremit’te Yazın En Güzel Haberi!

Edremit Belediyesi, çocukların yaz tatilini hem eğlenerek hem de spor yaparak değerlendirmesi amacıyla Yaz Spor Okulları programını hayata geçiriyor. Futbol, voleybol ve basketbol branşlarında düzenlenecek eğitimler için kayıtlar Atatürk Gençlik Merkezi’nde alınacak.

Edremit Belediyesi, çocukların yaz tatilini hem eğlenerek hem de spor

Edremit Belediyesi tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları, 6 Temmuz 2026 tarihinde başlayacak. Programa 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 ve 2019 doğumlu çocuklar kayıt olabilecek.

Yaz Spor Okulları kapsamında çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde futbol, voleybol ve basketbol branşlarında eğitim alacak. Belediye tarafından tamamen ücretsiz olarak sunulacak programın, çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra takım ruhu, disiplin ve sosyal becerilerine de katkı sağlaması hedefleniyor. Başvurular Atatürk Gençlik Merkezi’nden yüz yüze yapılacak. Kontenjanlar sınırlı olduğu için kayıtları son güne bırakmamakta fayda var.

Başkan Mehmet Ertaş: “Çocuklarımızın Sporla Büyümesini İstiyoruz”

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, yaz spor okullarının çocukların gelişimi açısından önemli bir fırsat sunduğunu belirterek şu değerlendirmede bulundu:

“Çocuklarımızın yaz tatilini verimli, sağlıklı ve sosyal bir ortamda geçirmelerini önemsiyoruz. Spor, yalnızca fiziksel gelişimi değil; paylaşmayı, dayanışmayı ve özgüveni de güçlendiren önemli bir yaşam kültürüdür. Bu nedenle Yaz Spor Okullarımızı tamamen ücretsiz olarak hayata geçiriyoruz. Tüm çocuklarımızı futbol, voleybol ve basketbol branşlarında düzenleyeceğimiz eğitimlere davet ediyor, geleceğin sporcularını birlikte yetiştirmeyi hedefliyoruz.”

SILA SOLAKLAR VERİM