Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edremit’te Tarihe Geçecek Çalışma!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde şehir trafiğinin önemli noktalarından biri olan Cumhuriyet Meydanı’nda yol bakım ve onarım çalışmaları başladı. Edremit Belediyesi ekipleri, bozulmaların oluştuğu zemin kaplamasında tamirat işlemlerine hızla girişti.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde şehir trafiğinin önemli noktalarından biri olan Cumhuriyet

Belediye tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı ifade edilirken, bu süreçte oluşabilecek geçici rahatsızlıklardan dolayı vatandaşlardan anlayış bekleniyor.

494537535 699406665783695 3178752845434069718 n - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Edremit Belediyesi: “Geçici Rahatsızlık İçin Özür Diliyoruz”

Yapılan resmi açıklamada, “Edremit Cumhuriyet Meydanı’nda bozulan yolun tamiratına başladık. Kısa sürede tamamlanacak olan çalışmalar esnasında verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı komşularımızdan özür diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Vatandaşlar Destekliyor: “Geç Kaldı Ama Yine de Sevindik”

Edremitli Mehmet U. “Uzun zamandır araç geçişlerinde sarsıntılar yaşanıyordu. Özellikle yağmur sonrası çukurlar oluşuyordu. Nihayet tamir ediliyor olması güzel bir gelişme” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

494137387 699406735783688 4642167071855663201 n - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Şefiye YILDIRIM