Sağanak Yağış Ekipleri Harekete Geçirdi
Edremit’te etkisini gösteren sağanak yağış, ekipleri harekete geçirdi. Ekipler, yağış sonrası yaşanabilecek olumsuzluklara karşı birçok noktada teyakkuzdaydı.

Mazgal ve Dere Ağızları Temizlendi
Ekipler, yağmur sularının tahliyesini kolaylaştırmak için dere ağzı ve menfezlerde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, temizlik çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade etti.
Yağış Başlamadan Önlem Şart
Sağanak yağışların günlük yaşamı olumsuz etkileyebileceğine dikkat çekilirken, belediye ekiplerinin çalışmaları da önem taşıyor.

Edremit’te ikamet eden Hamdi D. ‘’Yağmur şiddetli yağdığında özellikle bazı sokaklarda su birikintileri oluşabiliyor. Bu durum hem yayaları hem de araç sürücülerini zor durumda bırakıyor. Belediye ekiplerinin sahada çalışması önemli ama mazgalların ve dere yataklarının yağışlar başlamadan önce düzenli olarak temizlenmesini de istiyoruz. Umarız gerekli önlemler alınır ve daha büyük sorunlar yaşanmaz’’ ifadelerini kullandı.
Temizlik Çalışmaları Devam Edecek
Edremit Belediyesi, sağanak yağışla birlikte sahada görev yapan ekiplerin su birikintileri, tıkanan mazgallar ve hasarlı bölgelerde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
SILA SOLAKLAR VERİM




