Belediye Çalışmaları Sürüyor
Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güre Cumhuriyet Mahallesi’nde yolların bakım ve onarımına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Özellikle kış aylarında bozulan ve sürücüler için tehlike oluşturan noktalarda asfalt ve parke taş tamiratları yapılıyor. Belediye yetkilileri, hedeflerinin daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlamak olduğunu ifade etti.
Vatandaşlar Memnun Ama Beklentili
Mahalle sakinlerinden Ahmet K. yapılan çalışmalardan memnun olduğunu belirterek, “Yollarımız uzun zamandır bozuktu, araçlarımız zarar görüyordu. Şimdi belediyemiz el attı, çok iyi oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dedi.

Bir başka vatandaş Ayşe D. ise yol kapatmalarının günlük hayatlarını zorlaştırdığını söyleyerek, “Çalışmalar güzel ama yollar kapalı olunca evimize ulaşmakta zorlanıyoruz. Çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Sıla SOLAKLAR VERİM

