Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla birlikte sokakta zamanla deforme olan kilit parke taşları sökülerek zeminde düzenleme yapılıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.

Mahalle sakinlerinin ulaşımda yaşadığı sorunların giderilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında iş makineleri ve belediye personeli sahada aktif görev alırken, ekiplerin kısa sürede çalışmaları tamamlaması planlanıyor.
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş da yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu. Başkan Ertaş, vatandaşların daha rahat ulaşım sağlaması için ilçenin farklı noktalarında çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Zeytinli Mahallemizde bulunan Çaltıdere Sokak’ta ekiplerimiz yol tamirat çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu ulaşımı için ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Edremit Belediyesi’nin ilçe genelinde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını program dahilinde sürdürdüğü öğrenildi.
Ömer Faruk KARATOSUN
