Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhuna katkı sunmayı amaçlayan uygulama kapsamında üç ayrı mekan vatandaşların hizmetine açılıyor.
Hangi Meknlar Kullanılabilecek?
Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre ücretsiz olarak tahsis edilecek alanlar şöyle:
- Darsofa Mahalle Evi – 250 kişi kapasiteli
- Tuzcumurat Mahalle Evi – 500 kişi kapasiteli
- Türkan Saylan Kültür Merkezi – 250 kişi kapasiteli
İftar organizasyonu düzenlemek isteyen vatandaşlar 444 85 10 / 1401 numaralı telefon üzerinden bilgi alabilecek.
Dayanışma Ruhu Güçlenecek
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirterek, vatandaşların gönül rahatlığıyla iftar organizasyonu yapabilmeleri için belediyeye ait alanların ücretsiz olarak tahsis edildiğini duyurdu.

Vatandaşlar Memnun
Edremit’te yaşayan Hamza K. ‘’Ramazan’da kalabalık iftar vermek istiyoruz ama mekan bulmak zor ve maliyetli olabiliyor. Belediyenin bu desteği gerçekten çok kıymetli” dedi.
Ramazan’da Kalpler Aynı Sofrada Buluşacak
Edremit’te Ramazan ayı boyunca mahalle evlerinde kurulacak iftar sofralarının hem sosyal dayanışmayı güçlendirmesi hem de mahalle kültürünü yeniden canlandırması bekleniyor. Belediye tarafından sağlanan ücretsiz mekân desteği, özellikle toplu iftar organizasyonu yapmak isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor.
Sıla SOLAKLAR VERİM
