Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edremit’te Kazılar Başladı!

Edremit’in Altınkum ve Akçay mahallelerinde başlayan altyapı ve düzenleme çalışmalarıyla mahallelerin çehresi tamamen değişiyor. Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, hafta sonu sahaya inerek çalışmaları yerinde inceledi, işçilere kolaylıklar diledi.

Edremit’in Altınkum ve Akçay mahallelerinde başlayan altyapı ve düzenleme çalışmalarıyla

Edremit Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını hafta sonu da ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Altınkum Mahallesi’nde başlayan meydan düzenleme çalışmalarının ardından Akçay’da devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde denetledi.

491935142 122199720104138429 5706327473595311943 n - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Başkan Ertaş’a saha gezisinde belediyenin ilgili birim müdürleri ve teknik ekip eşlik etti. Çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Başkan Ertaş, vatandaşların daha konforlu bir Edremit’te yaşamaları adına yürütülen projelerin titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti. “Edremit’imizin her noktasında daha yaşanabilir bir kent için durmadan çalışıyoruz. Altınkum’daki meydan düzenleme projemizle halkımızın sosyal yaşamına katkı sağlayacak yeni alanlar kazandırıyoruz. Akçay’da ise ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi adına yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz,” dedi.

491967505 122199720326138429 2454796673596282716 n - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Sahada görev yapan belediye personellerine de kolaylıklar dileyen Başkan Ertaş, emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti. Altınkum ve Akçay’da devam eden projelerin tamamlanmasıyla bölge halkının günlük yaşamına önemli katkılar sağlanması hedefleniyor.

Şefiye YILDIRIM