Edremit'te Cumhuriyet Coşkusu Devam Ediyor

Bandırma’da Yeni Proje!
Bandırma’da Yeni Proje!
İçeriği Görüntüle

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Edremit'te anlamlı bir müzik etkinliği düzenleniyor. Edremit Belediyesi'nin sosyal medya hesabından duyurulan “Atatürk'e Saygı ve Cumhuriyet Konseri”, vatandaşları Cumhuriyet'in ortak değerleri etrafında buluşturacak.

Dostlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, müzikseverler Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu birlikte yaşayacak.

Konser Bu Akşam

Edremit Belediyesi'nin paylaştığı afişe göre konser, 31 Ekim 2026 Cumartesi günü saat 21.00'de Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Konserin şefliğini Hüseyin Gelici üstlenirken, sunumunu Füsun Yarkent ve Niyazi Ayhan Yavuz yapacak.

Cumhuriyet Konseri Öncesinde Meşaleli Yürüyüş

Etkinlik afişinde konser öncesinde düzenlenecek yürüyüşe ilişkin saat ve güzergah bilgileri de paylaşıldı. Programda yer alan buluşma noktaları şöyle:

  • 19.30: Altınoluk Hizmet Binası önü
  • 19.45: Güre Işıklar
  • 19.50: Akçay Otogar Durağı
  • 19.50: Altınkum Zabıta önü
  • 20.00: Kadıköy Köfteci Hastanesi Durağı
  • 21.00: Şükrü Tunar Kültür Merkezi – Konser

Edremitliler Cumhuriyet Coşkusunda Buluşacak

Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen konserin, farklı yaş gruplarından vatandaşları bir araya getirmesi bekleniyor. Atatürk'e duyulan saygının ve Cumhuriyet sevgisinin müzik aracılığıyla ifade edileceği etkinlik, Edremit'teki bayram kutlamalarına farklı bir renk katacak. Etkinlik hakkında konuşan Edremitli Yaren B. “Cumhuriyet Bayramı bizim için yalnızca bir kutlama değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi hatırladığımız çok özel bir gün. Atatürk'ü anmak ve Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşamak çok anlamlı. Böyle etkinliklerin her yıl devam etmesini isteriz’’ dedi.

SILA SOLAKLAR VERİM

Muhabir: Sıla Solaklar Verim