Şef Ahmet Dede Kemancı Gödemen yönetiminde, Zeytin Çiçekleri Korosu’nun sahne alacağı konser, sanatseverleri aynı çatı altında buluşturacak.
Baharın Enerjisi Edremit’e Yayılacak
Sunuculuğunu Gülşen Aracı Tuncalı’nın üstleneceği konser programında, baharın enerjisini yansıtan eserler seslendirilecek. Renkli sahne performansları ve güçlü koro yorumlarıyla gecenin uzun süre hafızalardan silinmemesi bekleniyor.
Konser 31 Mart’ta
Konser, 31 Mart 2026 Salı günü saat 20.00’de Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ücretsiz bir şekilde düzenlenen etkinliğe katılımın yoğun olması bekleniyor
Ücretsiz Servis İmkanı Sağlanacak
Edremit Belediyesi, vatandaşların etkinliğe kolay ulaşabilmesi için servis imkânı da sunacak.
- Araç:
- 19.00 Altınoluk Hizmet Binası önü
- 19.15 Güre Işıklar
- 19.20 Akçay Otogar Durağı
- Araç:
- 19.15 Altınkum Zabıta önü
- 19.25 Kadıköy Yan Yol
Bu sayede farklı mahallelerden vatandaşların konsere katılımı kolaylaştırılacak.
Başkan Ertaş: “Edremit’i sanatla buluşturmaya devam edeceğiz”
Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Ertaş, “Edremit’i sadece altyapı yatırımlarıyla değil, kültür ve sanat etkinlikleriyle de zenginleştirmeye devam ediyoruz. ‘Aşk-ı Bahar’ konserimizle hemşehrilerimize unutulmaz bir gece yaşatmak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu özel buluşmaya davet ediyorum’’ dedi.
Sıla SOLAKLAR VERİM
