Ulaşımda Rahatlık Sağlanacak
Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yolören Mahallesi’nde yürütülen asfalt döküm çalışmalarıyla hem yolların güvenliğini artırmayı hem de mahalle sakinlerine daha konforlu bir ulaşım imkânı sunmayı amaçlıyor. Çalışmalar kapsamında 70. Sokak ve bağlantılı yollar yeni asfaltla kaplanıyor.

Belediye’den Açıklama
Edremit Belediyesi’nden yapılan açıklamada, altyapısı tamamlanan bölgelerde asfaltlama çalışmalarının planlı bir şekilde devam ettiği vurgulandı. Açıklamada, “Vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak ve mahallelerimizde ulaşım kalitesini artırmak için yol bakım ve asfaltlama çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Vatandaşlar Memnuniyetini Dile Getirdi
Çalışmaların başlamasıyla birlikte mahalle sakinleri de memnuniyetlerini dile getirdi. Yolören Mahallesi’nde ikamet eden Ahmet Y. “Yıllardır bu sokakta çukurlar yüzünden sıkıntı yaşıyorduk. Çocuklarımız bisiklete binerken düşecek diye korkuyorduk. Şimdi yeni asfaltla hem araçlarımız rahat edecek hem de mahallemiz daha güzel görünecek. Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Sıla SOLAKLAR VERİM

