Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edremit’te Bambaşka Bir Yenilik!

Edremit Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında sürdürdüğü üstyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Sarıkız Mahallesi 24003. Sokak’ta başlatılan kilit parke taş döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Edremit Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında sürdürdüğü üstyapı yatırımlarına hız kesmeden

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla birlikte sokağın daha modern ve kullanışlı hale getirilmesi hedefleniyor.  Çalışmaların tamamlanmasının ardından hem yayalar hem sürücüler rahat edecek.

Düzensiz Nokta Kalmayacak

Yapılan çalışmalar kapsamında mevcut zeminde düzenlemeler gerçekleştirilirken, kilit parke taşlarıyla sokağın dayanıklılığının artırılması amaçlanıyor. Özellikle yağışlı havalarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi ve mahalle sakinlerinin günlük yaşamının kolaylaştırılması hedefleniyor. Ekipler ihtiyaç duyulan her noktada çalışmaların devam edeceğini belirtti.

726350065 1039018685305887 4491563309649859658 n - Marmara Bölge Gazetesi

Vatandaşlardan Çalışmalara Destek

Mahalle sakinlerinden Ahmet D.  yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Sokağımızın yenilenmesi uzun zamandır beklediğimiz bir hizmetti. Çalışmalar tamamlandığında ulaşım daha rahat olacak. Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Mahallenin Çehresi Değişiyor

Sarıkız Mahallesi 24003. Sokak’ta devam eden kilit parke taş döşeme çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte bölgenin hem estetik görünümünün hem de ulaşım kalitesinin önemli ölçüde artması bekleniyor. Belediye ekipleri, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalarını ilçenin farklı mahallelerinde sürdürmeye devam ediyor.

SILA SOLAKLAR VERİM