Ekipler Harekete Geçti
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BASKİ tarafından yürütülen alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yol yüzeylerinde Edremit Belediyesi ekipleri harekete geçti. Ekipler, ulaşımda yaşanan olumsuzlukların giderilmesi amacıyla bölgede bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sayesinde hem yollar daha düzenli bir hale gelecek hem de ulaşımda konfor ve güven artacak.

Mahalle sakinlerinden Derya C. çalışmaların uzun süredir beklendiğini belirterek, “Alt yapı çalışmaları önemliydi ancak sonrasında yollarda bozulmalar oluşmuştu. Belediyenin hızlı şekilde müdahale etmesi bizleri memnun etti. Artık araçlarımızla daha rahat geçebiliyoruz” dedi.

Çalışmalar Devam Edecek
Edremit Belediyesi yetkilileri, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda yol bakım ve onarım çalışmalarının program dahilinde devam edeceğini belirtti. Belediye ekiplerinin vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımı için sahadaki çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi. Ekipler, Edremit’te onarılmayan tek bir nokta bırakmamayı hedefliyor.

SILA SOLAKLAR VERİM
