Çalışma kapsamında doğalgaz döşeme çalışması sonrasında deforme olan yollar yeniden düzenleniyor. Ekipler yolların kısa sürede bitmesi için büyük bir özveri harcıyor.
Vatandaşın Sıkıntısı Son Bulacak
Mahalle sakinleri, uzun süredir bozulan yollar nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirterek başlatılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti. Hekimzade Mahallesi’nde yaşayan Seray K. özellikle araç geçişlerinde ciddi sorun yaşandığını belirterek, “Doğalgaz çalışmaları gerekliydi ama yollar çok bozulmuştu. Araçlarımız zarar görüyordu. Şimdi belediye ekipleri çalışmaya başladı, mahalleli rahatladı” dedi.

Onarılmayan Yer Kalmayacak
Belediye ekiplerinin, altyapı çalışmaları sonrası bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını ilçenin farklı noktalarında da sürdüreceği öğrenildi. Yetkililer Edremit’te her yolun onarımının yapılacağını belirtti.

Sıla SOLAKLAR VERİM
