Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edremit’ Bayram Başka Yaşanacak!

Edremit Belediyesi, arefe günü vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmesi için önemli bir hizmeti hayata geçiriyor. Yoğunluk ve ulaşım sorunlarının önüne geçmek amacıyla planlanan kabristan ring seferleri, 19 Mart 2026 Perşembe günü vatandaşların hizmetinde olacak.

Edremit Belediyesi, arefe günü vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmesi

Saatler ve Güzergahlar Açıklandı

Arefe günü düzenlenecek ring seferleri saat 11.00 ve 15.00’te gerçekleştirilecek. Seferler, ilçenin farklı noktalarından hareket ederek mezarlıklara ulaşımı kolaylaştıracak.

Belirlenen güzergâhlar şu şekilde:

  • Altınoluk Hizmet Binası → Altınoluk Mezarlık
  • Akçay Ömür Otel → Kızılkeçili Mezarlık
  • Altınkum Zabıta Önü → Zeytinli Mezarlık
  • Güre İskele Camii Önü → Güre Mezarlık
  • Kadıköy Cennet Aile Çay Bahçesi Önü → Kadıköy Mezarlık
  • Edremit Meydan → Edremit Merkez ve Dereli Mezarlık

“Vatandaşımızın Yanındayız”

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, uygulamayla ilgili yaptığı açıklamada vatandaşların yanında olduklarını vurguladı: “Bayram öncesi kabristan ziyaretleri bizim kültürümüzde çok önemli bir yere sahip. Vatandaşlarımızın bu ziyaretleri huzur içinde ve kolaylıkla gerçekleştirebilmesi için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Ring seferlerimizle ulaşımı kolaylaştırıyoruz. Edremit Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanındayız.”

Sıla SOLAKLAR VERİM

Reklamı Geç