Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da Gün Boyu Kesinti! Hangi Mahalleler Etkilenecek

UEDAŞ, 24 Nisan Cuma günü Bursa genelinde planlı elektrik kesintileri yapılacağını duyurdu. İlçe ilçe açıklanan kesinti programına göre vatandaşların belirtilen saat aralıklarında hazırlıklı olması istendi.

UEDAŞ, 24 Nisan Cuma günü Bursa genelinde planlı elektrik kesintileri

Bursa’da yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren elektrik kesintisi programı açıklandı. Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından yapılan duyuruya göre, 24 Nisan Cuma günü bakım, onarım ve altyapı çalışmaları kapsamında birçok ilçede planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintilerin farklı saat aralıklarında gerçekleşeceği belirtilirken, özellikle sabah saatlerinden itibaren bazı mahallelerde enerji verilemeyecek.

Yetkililer, kesintilerin “abone bağlama, OG tesis çalışması, AG tesis çalışması, hat bakım ve deplase çalışmaları” nedeniyle yapılacağını bildirirken, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına gerekli tedbirleri önceden almaları gerektiğini vurguladı.

İNEGÖL VE KARACABEY’DE SABAH KESİNTİLERİ

Kesinti programına göre İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi’nde 09.00 ile 11.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Abone bağlama çalışması nedeniyle yapılacak kesintiden 1073., 1075., 1067., 1066., 1064. sokaklar ile Egemenlik ve Alparslan Türkeş Caddesi etkilenecek.

Karacabey ilçesinde ise Hotanlı ve Canbalı mahallelerinde 10.40 ile 17.00 saatleri arasında OG tesis çalışması nedeniyle uzun süreli kesinti planlanıyor.

ELEKTRIK 8 - Marmara Bölge Gazetesi

KESTEL’DE MAHALLE MAHALLE KESİNTİ

Kestel ilçesinde gün içinde farklı saat dilimlerinde kesintiler yaşanacak. Burhaniye Mahallesi’nde 10.00 ile 12.00 saatleri arasında AG tesis çalışması yapılacak. Mert Canlar, Göçmenler ve Burhaniye Söğüt sokakları kesintiden etkilenecek.

Aynı ilçede Vanimehmet Mahallesi’nde ise 13.00 ile 15.00 saatleri arasında yine AG tesis çalışması nedeniyle enerji kesintisi uygulanacak. Namık Kemal, Enginar, Asmalı ve Erol Çıkmazı sokaklarında elektrik verilemeyecek.

Öte yandan 25 Nisan Cumartesi günü de Kestel’e bağlı Ağlaşan Mahallesi’nde 10.00-13.00 saatleri arasında OG müşteri talebi kapsamında kesinti yapılacağı bildirildi.

MUDANYA TİRİLYE’DE GENİŞ KAPSAMLI KESİNTİ

Mudanya ilçesine bağlı Tirilye Mahallesi’nde ise oldukça geniş bir alanda kesinti uygulanacak. 09.00 ile 13.00 saatleri arasında yapılacak OG tesis çalışması nedeniyle mahallede birçok sokak ve cadde elektriksiz kalacak. Tirilye merkezinde yer alan iskele çevresi, çarşı bölgesi ve sahil hattındaki pek çok noktada kesinti yaşanacağı bildirildi.

NİLÜFER VE YILDIRIM’DA UZUN SÜRELİ KESİNTİ

Nilüfer ilçesinde Çamlıca Mahallesi’nde 09.00 ile 13.00 saatleri arasında şebeke deplase çalışması yapılacak. Gülçimen, Birkan, Acem ve Şafak sokakları kesintiden etkilenecek.

Aynı ilçede Balat Mahallesi’nde ise 09.00 ile 17.00 saatleri arasında AG tesis çalışması kapsamında uzun süreli bir kesinti planlanıyor. Şirinye, Alan, Faruk Baykal ve Buse sokaklarında gün boyu elektrik verilemeyecek.

Yıldırım ilçesine bağlı Şükraniye Mahallesi’nde de 09.00 ile 17.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak. 8. Özen, 10. Ay, Şevketiye ve Nilüfer sokakları başta olmak üzere birçok noktada enerji kesintisi yaşanacak.

MUSTAFAKEMALPAŞA VE ORHANGAZİ’DE HAT BAKIMI

Mustafakemalpaşa ilçesinde Karaorman, Çavuş, Çardakbelen ve Döllük mahallelerinde 09.30 ile 17.30 saatleri arasında OG hat bakım çalışması yapılacak. Bu nedenle söz konusu mahallelerde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacak.

Orhangazi ilçesinde ise Sölöz Mahallesi’nde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında AG müşteri talebi kapsamında kesinti yaşanacak. Ayrıca Bayırköy Mahallesi’nde de OG direk deplase çalışması nedeniyle enerji kesintisi uygulanacak.

YENİŞEHİR’DE BİRDEN FAZLA MAHALLE ETKİLENECEK

Yenişehir ilçesinde Yeniköy, Burcun, Kıblepınar ve Paşayayla mahallelerinde 10.40 ile 15.30 saatleri arasında OG direk deplase çalışmaları yapılacak. Bu kapsamda söz konusu mahallelerde belirlenen saatler arasında elektrik verilemeyecek.

VATANDAŞLARA UYARI

UEDAŞ yetkilileri, planlı kesintilerin enerji altyapısının güçlendirilmesi ve daha kaliteli hizmet sunulması amacıyla yapıldığını belirtti. Elektrik kesintisi yaşanacak bölgelerde yaşayan vatandaşların elektronik cihazlarını korumaları, gerekli önlemleri almaları ve planlarını bu saatlere göre yapmaları istendi.

HABER MERKEZİ