Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burhaniye’de Odunluk Yangını Eve Sıçradı!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Bir evin bahçesinde bulunan odunlukta başlayan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikteki evin çatısına sıçradı ve maddi hasara yol açtı. Neyse ki olayda can kaybı yaşanmadı.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Bir evin

Odunlukta Başlayan Alevler Eve Ulaştı

Yangın, Burhaniye’nin Kızıklı Mahallesi Kızıklı 8. Sokak’taki bir binanın bahçesinde bulunan kâgir yapıda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, odunluk ve depo olarak kullanılan yapıda henüz bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden mahalle sakinleri hızla itfaiyeye haber verdi.

İtfaiye Zamanında Müdahale Etti

Kısa sürede olay yerine ulaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Burhaniye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, alevlerin daha fazla yayılmasını önledi. Ancak yangın odunlukta bulunan yaklaşık 2 ton odunun tamamen yanmasına ve ardından bitişikteki evin çatı kısmına sıçrayarak maddi hasar oluşmasına neden oldu.

AW470176 02 - Marmara Bölge Gazetesi

İtfaiyenin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Mahallede olası bir faciaya dönüşmesi önlenen yangında sevindirici haber ise can kaybı yaşanmaması oldu.

İnceleme Başlatıldı

Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, yetkililer olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Maddi hasarın boyutunun yapılacak çalışmaların ardından netleşmesi bekleniyor.

İHA