Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burhaniye’de Kadınlar Günü Konseri!

Burhaniye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenecek Kadınlar Korosu konseri için hazırlıklar tamamlandı. Burhaniye Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek anlamlı etkinlikte kadınların gücü, emeği ve zarafeti müzikle taçlanacak.

Burhaniye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenecek Kadınlar Korosu

Burhaniye Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında dikkat çeken bir kültür sanat etkinliğine imza atıyor. Burhaniye Belediyesi Kadınlar Korosu tarafından sahnelenecek özel konser, 6 Mart Cuma günü saat 20.30’da Reha Yurdakul Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Kadınların sesi, emeği ve üretkenliğini müzikle anlatmayı hedefleyen konserin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Burhaniye Belediyesi’nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında hayata geçirilen etkinlikte kadın sanatçılar sahnede güçlü performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kadınların Gücü Müzikle Anlatılacak

Burhaniye Belediyesi Kadınlar Korosu’nun hazırladığı repertuvar, kadınların toplumdaki yerini ve değerini vurgulayan eserlerden oluşacak. Koro üyeleri, uzun süredir hazırlıklarını sürdürdükleri konserle izleyicilere hem duygusal hem de coşkulu anlar yaşatmayı hedefliyor.

Reha Yurdakul Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte kadınların sanat yoluyla verdiği mesajlar sahneye taşınacak. Müzik dolu gecede, kadın emeği ve dayanışması ön plana çıkarılacak.

648111209 1392061492960215 7680677723090935166 n e1772793578696 - Marmara Bölge Gazetesi

Başkan Deveciler’den Davet

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenecek konserin önemine dikkat çekerek tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.

Başkan Deveciler açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Kadınlarımızın emeğini, gücünü ve zarafetini anlatmanın en güzel yollarından biri sanattır. Belediyemiz Kadınlar Korosu’nun hazırladığı bu özel konserle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü hep birlikte anlamlı bir şekilde kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel akşamda bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum.”

Tüm Halk Davetli

Burhaniye Belediyesi tarafından organize edilen Kadınlar Korosu konseri, 6 Mart 2026 Cuma günü saat 20.30’da Reha Yurdakul Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kadınların sesiyle anlam kazanacak bu özel etkinlikte, sanat ve dayanışma aynı sahnede buluşacak.

Burhaniye Belediyesi yetkilileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen bu anlamlı konser için tüm vatandaşları salonda yerlerini almaya davet etti.

Ömer Faruk KARATOSUN