Burhaniye Belediyespor Futbol A Takımı, 2025-2026 sezonunun ilk antrenmanını Burhaniye 8 Eylül Stadı’nda gerçekleştirdi. Teknik Direktör Alper Yeşil yönetiminde gerçekleşen sezonun ilk çalışmasında futbolcuların hırsı dikkat çekti. Yeni sezon heyecanının hakim olduğu sahada, sadece futbolcular değil, kulüp yönetimi ve yerel idareciler de yerlerini aldı.
Yönetim Takımın Yanında
Antrenmana, Burhaniye Belediyespor’un yöneticileri ve belediye meclis üyeleri tam kadro katıldı. Burhaniye Belediyespor Başkan Yardımcıları Osman Akkoç ve Nadir Bayram, Sayman ve Basın Sözcüsü Murat Dinçer, Belediye Meclis Üyesi Salih Can Yenikardaşlar, Futbol Şube Sorumlusu Murat Akın ve Kulüp Müdürü Özgür Öztürk, sahaya inerek oyunculara moral verdi. Teknik heyetle yakından ilgilenen yönetim, futbolculara başarılar dileyerek destek mesajı verdi.

Başkan Deveciler’den Güçlü Destek
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler; “Burhaniye Belediyespor, sadece bir spor kulübü değil, ilçemizin gurur kaynağıdır. Sporun birleştirici gücüne inanıyor, gençlerimizin spora yönelmesini destekliyoruz. Yeni sezonda takımımıza güveniyoruz, başarılarla dolu bir sezon diliyorum,” dedi.
Hedef: Şampiyonluk
Yönetim ve teknik ekip, sezon öncesi hedeflerinin net olduğunu ifade etti: Şampiyonluk. Antrenör Alper Yeşil, takımın bu sezon daha disiplinli, daha mücadeleci ve daha istekli olacağını belirtti. Yeşil, “Sahada karakter koyan, rakibe baskı yapan ve oyunun kontrolünü elinde tutan bir takım izleyeceksiniz,” dedi. Yönetim kanadından yapılan açıklamalarda ise, “Bu sezon Burhaniye’ye yakışır bir futbol izleteceğiz. Taraftarımızın desteğiyle zirveye yürüyeceğiz,” denildi.

İlk Hazırlık Maçı Bekleniyor
Takımın önümüzdeki günlerde hazırlık maçlarına başlayacağı öğrenildi. İlk hazırlık maçının tarihi ve rakibi kulüp tarafından kısa süre içinde duyurulacak. Teknik ekip, bu maçlarla takımın eksik yönlerini belirleyip sezona hazır bir şekilde girmeyi planlıyor.
Sıla Solaklar VERİM

