Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bigadiç’in Alt Yapısı Güçleniyor

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Altınlar Mahallesi’nde devam eden hafriyat çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Göksel, altyapıyı güçlendirmek ve mahalle sakinlerine daha iyi hizmet sunmak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Altınlar Mahallesi’nde devam eden hafriyat

Bigadiç Belediyesi, Altınlar Mahallesi’nde yürüttüğü altyapı çalışmalarıyla bölgeyi modern ve kullanışlı bir yapıya kavuşturmak için çalışıyor. Devam eden hafriyat çalışmalarıyla altyapının güçlendirilmesi hedeflenirken, bölgenin gelecekteki ihtiyaçlarına cevap verecek bir altyapı sisteminin oluşturulması planlanıyor.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Altınlar Mahallesi’nde devam eden çalışmalar hakkında “Altınlar Mahallemizde altyapıyı güçlendirmek için hafriyat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin her köşesine eşit ve kaliteli hizmet götürmek önceliğimizdir. Hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak, daha konforlu bir yaşam alanı sunmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Altınlar Mahallesi’ndeki çalışmalar kapsamında kanalizasyon, yağmur suyu tahliye sistemleri ve yol altyapısı gibi temel ihtiyaçların yenilenmesi ve iyileştirilmesi hedefleniyor. Başkan Göksel, yapılan bu yatırımların bölge halkının günlük yaşamını olumlu yönde etkileyeceğini belirtti.

 

Havva ERTÜRK