Yetkililerden alınan bilgilere göre Balıkesir’in tüm ilçelerinde 21 Mart Cumartesi günü için planlı elektrik kesintisi programı yer almıyor. Özellikle bayram sürecinde artan elektrik kullanımına rağmen herhangi bir kesinti öngörülmemesi, vatandaşlar için büyük rahatlık sağladı.

Tüm İlçelerde Aynı Durum Geçerli

Edremit, Bandırma, Burhaniye, Gönen, Susurluk, Ayvalık ve diğer tüm ilçelerde elektriklerin kesintisiz şekilde verileceği belirtildi. Bayram ziyaretleri, ev hazırlıkları ve günlük yaşam kesinti olmadan devam edecek.

Olası Arızalara Karşı Uyarı

Planlı kesinti bulunmasa da yetkililer, olası ani arızalara karşı dikkatli olunması gerektiğini hatırlattı. Herhangi bir kesinti durumunda ise ilgili çağrı merkezlerine başvurulabileceği ifade edildi.

Uygun Fiyatlı Öğrenci Kent Lokantası Yeni Sezona Başladı
Uygun Fiyatlı Öğrenci Kent Lokantası Yeni Sezona Başladı
İçeriği Görüntüle
Bayramda Konforlu Günler

Elektrik kesintisinin olmaması, özellikle bayramda evinde vakit geçirecek vatandaşlar için önemli bir avantaj sağlıyor. Elektrikli ev aletlerinden iletişim araçlarına kadar birçok alanda kesintisiz hizmet sunulacak olması, bayram konforunu artırıyor.

Haber Merkezi

Kaynak: HABER MERKEZI