Ekskavatörün teslim edilmesinin ardından il deneme çalışması gerçekleştirildi. Ekipler de aracın kullanımına yönelik uygulamalı eğitim aldı. Yeni ekskavatörün özellikle altyapı, yol yapım, kazı ve çeşitli belediye hizmetlerinde kolaylık sağlayacağı belirtildi.
Başkan’dan Şantiye Ziyareti
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, şantiyeyi ziyaret ederek belediye ekipleriyle bir araya geldi. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Mirza, yeni iş makinesinin belediye hizmetlerine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Başkan Dursun Mirza: “Hizmet kapasitemizi daha da artırıyoruz”
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, yeni ekskavatörün kente önemli katkılar sunacağını belirterek şunları söyledi: “Türkiye Belediyeler Birliği’nin hibe programı kapsamında belediyemize kazandırılan 22 tonluk paletli ekskavatörümüzle araç filomuzu daha da güçlendirdik. Bu yatırımla birlikte Bandırma’nın dört bir yanında yürüttüğümüz altyapı ve üstyapı çalışmalarını daha hızlı, daha etkin ve daha verimli şekilde sürdüreceğiz. Halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için araç ve ekipman altyapımızı geliştirmeye devam ediyoruz.”

Mirza, desteklerinden dolayı Türkiye Belediyeler Birliği yönetimine de teşekkür ederek, “Üyesi olmaktan gurur duyduğumuz Türkiye Belediyeler Birliği aracılığıyla belediyemize bu değerli hibeyi kazandıran başta Birlik Başkanımız Sayın Vahap Seçer olmak üzere tüm encümen üyelerine teşekkür ediyorum. Yeni iş makinemizin Bandırma’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
SILA SOLAKLAR VERİM
