Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yerel Haberler

Bandırma’da Yolcu Treni Kaza Yaptı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yolcu treninin karıştığı kaza, büyük bir panik yaşatsa da can kaybı ve yaralanma olmadan atlatıldı.

VİDEOYU PAYLAŞ

17 Eylül Ekspresi İstasyonda Duvara Çarptı

Edinilen bilgilere göre, İzmir Basmane’den saat 16.05’te hareket eden ve 22.00’de Bandırma’ya ulaşması planlanan 32003 sefer sayılı 17 Eylül Ekspresi, son durağa yanaşırken kaza yaptı. Seyir sırasında makinist ile karşı tarafta görevli personel arasındaki telsiz bağlantısının kesilmesi üzerine tren, istasyon duvarına çarptı.

AW541850 03 - Marmara Bölge Gazetesi

Yolcular Kendi İmkanlarıyla Tahliye Oldu

Kaza anında trende 15 yolcunun bulunduğu öğrenildi. Çarpmanın ardından yolcular, kendi imkanlarıyla vagonlardan inerek güvenli alana geçti. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilmesine rağmen herhangi bir müdahaleye gerek duyulmadı. Hastaneye kaldırılan yolcu olmadığı bildirildi.

AW541850 04 - Marmara Bölge Gazetesi

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili demiryolu yetkilileri ve emniyet ekipleri inceleme başlatırken, istasyondaki hasarın tespiti için çalışma yapıldığı öğrenildi.

İHA

DİĞER VİDEOLAR