Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da Yenilik Fırtınası!

Bandırma Belediyesi, kent genelinde yol yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta sonu da mesai yapan ekipler, Adalet Caddesi başta olmak üzere iki farklı bölgede yol yapım çalışmalarına devam ederek ulaşım altyapısını güçlendirmek için yoğun çalışma yürüttü.

Bandırma Belediyesi, kent genelinde yol yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta

Belediye ekipleri, Adalet Caddesi’nde freze makinesiyle yıpranan asfalt tabakasını kaldırırken, yaya kaldırımları tamamlanan ve Hacıyusuf Camii’nin üst bölümünde yer alan güzergahı yeni asfalt serimine hazırlıyor.

736896670 1591676945647986 8247748236107643557 n - Marmara Bölge Gazetesi

Koordineli bir şekilde ilerleyen çalışmaların ilk etabı Salı günü başlayacak. Ekiplerin amacı, yolu kısa süre içinde daha konforlu hale getirmek. Çalışmalarda, Bandırmalılarla bir araya gelen ekipler, vatandaşın isteklerini de dinledi.

736980765 1591671718981842 8830108375139368741 n - Marmara Bölge Gazetesi

Çalışmaları yerinde inceleyen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kent genelinde ulaşım konforunu artırmaya yönelik yatırımların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Bandırma’nın her noktasında daha güvenli, modern ve konforlu yollar oluşturmak için ekiplerimiz hafta sonu demeden çalışmalarını sürdürüyor. Adalet Caddesi’nde yürüttüğümüz yenileme çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Sahada yalnızca yol yapmıyor, hemşehrilerimizin talep ve önerilerini de dinleyerek hizmetlerimizi ortak akılla şekillendiriyoruz.” dedi.

Sıla SOLAKLAR VERİM