Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyunla birlikte vatandaşlar hem Ramazan’ın manevi atmosferini yaşayacak hem de kahkaha dolu bir akşam geçirecek.
Etkinlik Ücretsiz
Bu akşam (21 Şubat Cumartesi ) saat 20.30’da başlayacak etkinliğin ücretsiz olması nedeniyle programa yoğun katılım bekleniyor. Ailelerin birlikte keyifli vakit geçirebileceği tiyatro gecesi, Ramazan etkinliklerine renk katacak.
Başkan Dursun Mirza’dan davet
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ramazan boyunca sosyal ve kültürel etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeye devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:
“Ramazan ayının birlik, paylaşma ve dayanışma ruhunu kültür ve sanatla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hemşehrilerimizi aileleriyle birlikte bu güzel tiyatro akşamına davet ediyoruz. Amacımız Ramazan’ın bereketini ve neşesini hep birlikte yaşamak.”
Bandırma’da Ramazan Dolu Dolu Geçecek
Bandırma Belediyesi’nin Ramazan programı kapsamında tiyatro, gösteri ve çeşitli etkinliklerin ay boyunca devam edeceği belirtildi.
Sıla SOLAKLAR VERİM
