Bandırma’da sanayi bölgesindeki kavşakta yaşanan trafik kazasında, motorlu bisiklette bulunan iki kişi yaralandı. Kaza, öğle saatlerinde E.P. yönetimindeki 10 ACB 885 plakalı otomobilin, kavşakta seyir halindeyken E.A. idaresindeki 10 HG 336 plakalı motorlu bisikletle çarpışması sonucu meydana geldi.
Çarpışmanın etkisiyle motorlu bisiklet savrularak devrilirken, üzerinde bulunan E.A. ve Y.A. isimli iki kişi yaralandı. Olay yerine kısa sürede polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Yaralılar, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ambulanslarla kaldırıldı. Yetkililer, iki kişinin de bilincinin açık olduğunu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını açıkladı. Kazayı duyan yakınları ise hastane önünde bilgi almak için toplandı.
Araçlarda Maddi Hasar Oluştu
Kaza sonrası otomobilde ve motorlu bisiklette maddi hasar meydana geldi. Araçlar, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, polis ekipleri kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı.
İHA

