Seyirlik oyunlar, geleneksel ortaoyunu gösterileri ve sahnede gerçekleşen sihirbaz performanslarıyla salon adeta kahkahaya boğuldu. Animatörler eşliğinde oyunlar oynayan çocuklar, yarışmalarla unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşadı.

“Çocuklarımızın Mutluluğu Her Şeye Değer”
Etkinliğe katılan aileler organizasyondan memnun kaldıklarını ifade etti. Etkinliğe çocuklarıyla birlikte katılan Gülden D. “Uzun zamandır böyle kalabalık ve neşeli bir ortam görmemiştik. Çocuklar hem eğlendi hem de Ramazan ruhunu yaşadı” dedi.
İlgi Yoğun Oldu
Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte salonun büyük bölümü dolarken, çocukların coşkusu geceye damga vurdu. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren organizasyon, ailelerin de yoğun ilgisini çekti. Gecede çocuklar kadar yetişkinler de eğlendi. Belediye yetkilileri Ramazan ayı boyunca çeşitli birçok etkinliğin gerçekleştirileceğini açıkladı.

Sıla SOLAKLAR VERİM
