Burhaniye Belediyesi, yaz aylarında vatandaşları hem sporla hem de eğlenceyle buluşturmaya devam ediyor. Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından organize edilen ücretsiz zumba etkinlikleri, Özgürlük Parkı’nda başlayacak.
Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştirilecek etkinliklerde vatandaşlar müzik eşliğinde spor yaparak hem form tutacak hem de stres atma fırsatı bulacak. Saat 19.30’da başlayacak programlara katılacak vatandaşların spor ayakkabı ile gelmeleri gerektiği belirtildi.

Her yaştan vatandaşın katılımına açık olacak etkinliklerin yaz boyunca yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Özellikle akşam saatlerinde açık havada spor yapmak isteyen vatandaşlar için hazırlanan zumba programı, sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi amaçlıyor.
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler de etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların sosyal ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Burhaniye’de sporu ve hareketli yaşamı desteklemeye devam ediyoruz. Yaz akşamlarını daha keyifli hale getirecek zumba etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Hem spor yapacak hem de eğlenceli vakit geçirecekler” ifadelerini kullandı.
Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi’nin 0266 422 29 93 numaralı telefon hattından bilgi alabileceği bildirildi.
Ömer Faruk KARATOSUN
