Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir’de Suya Zam!

Balıkesir’de düzenlenen BASKİ (Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi) Olağanüstü Genel Kurulu, hararetli tartışmalar eşliğinde tamamlandı. Mahkeme kararıyla iptal edilen su zammının ardından yeni su tarifeleri belirlendi. Genel kurulun en dikkat çeken kararlarından biri ise tarımsal sulamaya yeniden ücret getirilmesi oldu.

Balıkesir’de düzenlenen BASKİ (Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi) Olağanüstü Genel

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, tarımsal sulamada ücretsiz kullanımın sona ermesiyle ilgili yaptığı açıklamada, sürekli artan elektrik maliyetlerine dikkat çekti. Akın, “Elektrik zamları her ay devam ediyor. Vatandaşlardan gelen dilekçelerle baş edemiyoruz. Bu nedenle ücretsiz sulamayı artık sürdüremeyiz,” ifadelerini kullandı.

Başkan Ahmet Akın, altyapı yatırımlarına ilişkin eleştirilere de cevap verdi. Edremit, Ayvalık ve Burhaniye gibi bölgelerde yıllardır çözülemeyen su problemlerine müdahale ettiklerini belirten Akın, “Yeni isale hatları yapıyoruz. 20 yıldır çözülmeyen sorunları biz çözeceğiz,” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ