Başsavcı Abdulkadir Akın ile Cumhuriyet Savcısı Erhan Eroğlu, atölye alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek kursiyerlerin hazırladığı filografi eserlerine ilişkin bilgi aldı. Yükümlülerin üretim sürecini yakından gözlemleyen Akın, ortaya konulan ilerlemeyi takdir etti.
Ziyarette kurs kapsamında hazırlanan SUMUD gemisi görseli ve Har-ı Bülbül temalı filografi eserleri dikkat çekti. Yükümlülerin titizlikle ortaya çıkardığı çalışmalar, ziyaretçilerden tam not aldı.
Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, kursun yürütülmesinde emeği bulunan eğitimci ve personellere teşekkür ederek bu tür faaliyetlerin yükümlülerin topluma yeniden kazandırılmasında önemli bir rol oynadığını vurguladı. Akın, kurum içindeki eğitim ve rehabilitasyon çalışmalarının kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade etti.
Ömer Faruk KARATOSUN
ü




