Çalışmaların sekiz saatlik bir zaman dilimini kapsaması nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşların günlük planlarını kesinti saatlerine göre yapmaları önem taşıyor.
EDREMİT’TE ÜÇ MAHALLE ETKİLENECEK Edremit’te Cumhuriyet Mahallesi’nde 09.00-12.00 saatleri arasında iletken dönüşümü çalışması gerçekleştirilecek. Tuzcumurat Mahallesi’nde ise abone bağlantısı nedeniyle 10.00-12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Altınkum Mahallesi’nde de 14.00-16.00 saatleri arasında abone bağlantısı çalışması nedeniyle bazı sokaklara enerji verilemeyecek. GÖNEN’DE AĞAÇ KESİMİ YAPILACAK Gönen ilçesinde kesintilerin nedeni ağaç kesim çalışmaları olacak. Şaroluk Mahallesi’nde 09.30-13.30, Beyoluk Mahallesi’nde ise 13.00-17.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.
KARESİ’DE TRAFO BAKIMI
Balıkesir’in merkez ilçelerinden Karesi’de 09.30-13.30 saatleri arasında trafo bakım çalışmaları yapılacak. UEDAŞ’ın programına göre 1. Sakarya, Ali Hikmet Paşa ve Kayabey mahallelerinin bazı bölümleri kesintiden etkilenecek.
MANYAS’TA DÖRT MAHALLEDE KESİNTİ
Manyas’ta 13.30-17.30 saatleri arasında bina bakım çalışması gerçekleştirilecek. Kesintinin Yayla, Cumhuriyet, İrşadiye ve Hekim mahallelerini kapsaması planlanıyor.
SAVAŞTEPE VE SINDIRGI’YA UYARI
Savaştepe ilçesinin Aşağıdanışment Mahallesi’nde 09.30-17.30 saatleri arasında OG tesis çalışması nedeniyle elektrik kesintisi olacak.
Sındırgı’da ise İbiller ve Karagür mahallelerinde 09.00-17.00 saatleri arasında OG tesis çalışmaları gerçekleştirilecek ve bu süre boyunca belirlenen bölgelerde enerji kesintisi uygulanacak.
4 Eylül Balıkesir elektrik kesintisi programından etkilenecek vatandaşların özellikle uzun süreli kesintilerin uygulanacağı Dursunbey, Savaştepe ve Sındırgı’da hazırlıklı olması gerekiyor. Elektrikle çalışan cihazların kesinti öncesinde kontrol edilmesi, telefon ve taşınabilir cihazların şarj edilmesi ve günlük işlerin planlanan kesinti saatleri dikkate alınarak düzenlenmesi öneriliyor.
HABER MERKEZİ
Kaynak: HABER MERKEZI




