Balıkesir’de Katır Polemiği!
Balıkesir’de Katır Polemiği!
İçeriği Görüntüle
Balıkesir’de yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren elektrik kesintisi programı belli oldu. UEDAŞ Balıkesir elektrik kesintisi listesine göre 4 Eylül Cuma günü kent genelinde farklı saat aralıklarında planlı çalışmalar gerçekleştirilecek. Abone bağlantısı, OG hat bakımı, trafo bakımı, bina bakımı, ağaç kesimi ve OG tesis çalışmaları nedeniyle bazı mahalle ve sokaklara geçici süreyle elektrik verilemeyecek. Kesintilerin yaşanacağı ilçeler arasında Ayvalık, Dursunbey, Edremit, Gönen, Karesi, Manyas, Savaştepe ve Sındırgı bulunuyor. Günün en erken kesintileri saat 09.00’da başlayacak, bazı bölgelerde ise çalışmaların saat 17.30’a kadar sürmesi bekleniyor. AYVALIK’TA FARKLI SAATLERDE KESİNTİ Ayvalık ilçesinde 4 Eylül Cuma günü birden fazla çalışma gerçekleştirilecek. Altınova Mahallesi’nde saat 09.00-10.30 arasında abone bağlantısı nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak. Bölgede Polisler, Yasemin, Merkez, Çam, Gül, Petunya, Nar, Shıll, Papatya, Nergiz ve Leylak çevresindeki bazı sokakların çalışmadan etkilenmesi bekleniyor. Altınova’da ayrıca 13.00-14.30 ve 14.00-16.00 saatleri arasında farklı noktalarda abone bağlantısı çalışmaları yapılacak. Küçükköy Mahallesi’nde ise 11.00-13.00 saatleri arasında Laka, Küçükköy ile 19295 ve 19298 numaralı sokakların bulunduğu bölgelerde kesinti olacak. DURSUNBEY’DE KESİNTİ 8 SAAT Balıkesir elektrik kesintisi programında en uzun çalışmalardan biri Dursunbey’de gerçekleştirilecek. Dursunbey’de 09.00-17.00 saatleri arasında OG hat bakım çalışması nedeniyle Karamanlar, Akbaşlar, Göbül, Gazellidere, Sağırlar, Selimağa ve Çamköy mahallelerinde elektrik kesilecek.

Çalışmaların sekiz saatlik bir zaman dilimini kapsaması nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşların günlük planlarını kesinti saatlerine göre yapmaları önem taşıyor.

EDREMİT’TE ÜÇ MAHALLE ETKİLENECEK Edremit’te Cumhuriyet Mahallesi’nde 09.00-12.00 saatleri arasında iletken dönüşümü çalışması gerçekleştirilecek. Tuzcumurat Mahallesi’nde ise abone bağlantısı nedeniyle 10.00-12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Altınkum Mahallesi’nde de 14.00-16.00 saatleri arasında abone bağlantısı çalışması nedeniyle bazı sokaklara enerji verilemeyecek. GÖNEN’DE AĞAÇ KESİMİ YAPILACAK Gönen ilçesinde kesintilerin nedeni ağaç kesim çalışmaları olacak. Şaroluk Mahallesi’nde 09.30-13.30, Beyoluk Mahallesi’nde ise 13.00-17.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi gerçekleştirilecek. KARESİ’DE TRAFO BAKIMI Balıkesir’in merkez ilçelerinden Karesi’de 09.30-13.30 saatleri arasında trafo bakım çalışmaları yapılacak. UEDAŞ’ın programına göre 1. Sakarya, Ali Hikmet Paşa ve Kayabey mahallelerinin bazı bölümleri kesintiden etkilenecek. MANYAS’TA DÖRT MAHALLEDE KESİNTİ Manyas’ta 13.30-17.30 saatleri arasında bina bakım çalışması gerçekleştirilecek. Kesintinin Yayla, Cumhuriyet, İrşadiye ve Hekim mahallelerini kapsaması planlanıyor. SAVAŞTEPE VE SINDIRGI’YA UYARI Savaştepe ilçesinin Aşağıdanışment Mahallesi’nde 09.30-17.30 saatleri arasında OG tesis çalışması nedeniyle elektrik kesintisi olacak. Sındırgı’da ise İbiller ve Karagür mahallelerinde 09.00-17.00 saatleri arasında OG tesis çalışmaları gerçekleştirilecek ve bu süre boyunca belirlenen bölgelerde enerji kesintisi uygulanacak. 4 Eylül Balıkesir elektrik kesintisi programından etkilenecek vatandaşların özellikle uzun süreli kesintilerin uygulanacağı Dursunbey, Savaştepe ve Sındırgı’da hazırlıklı olması gerekiyor. Elektrikle çalışan cihazların kesinti öncesinde kontrol edilmesi, telefon ve taşınabilir cihazların şarj edilmesi ve günlük işlerin planlanan kesinti saatleri dikkate alınarak düzenlenmesi öneriliyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak: HABER MERKEZI