Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Öztaylan’dan 23 Nisan Kutlamalarına Eleştiri

TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Altıeylül Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklere sert tepki gösterdi.

TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali

Öztaylan, Altıeylül Belediyesi’nin 23 Nisan kutlamalarında sergilenen bazı gösterilerin milli bayramın ruhuna aykırı olduğunu belirterek, “Müstehcen kıyafetler giymiş bir kadının direk etrafında yaptığı sözde dans gösterisinin ne egemenlikle, ne de çocuklarla hiçbir alakası yoktur. 23 Nisan gibi milli mücadelemizin sembolü olan bir günü, şahsi fantezilerin aracı haline getirmek son derece yanlıştır” dedi.

“Balıkesir’in Şanlı Tarihine Yakışmıyor”

Kuvayı Milliye’nin başkenti olarak bilinen Balıkesir’in, tarihi mirasına uygun etkinliklerle anılmasının önemine vurgu yapan Öztaylan, “Bu tarz sözde kutlamalar, Balıkesir’in şanlı tarihine ve geleceğine yakışmamaktadır. Milli bayramlarımız, milletimizin onurudur. Bu onuru lekeleyen her türlü eylem, tarihimize ve değerlerimize yapılmış bir saygısızlıktır” ifadelerini kullandı.

“Bu Yozlaştırma Çabasını Asla Kabul Etmiyoruz”

Tarihi ve milli değerlere aykırı görülen etkinliklere kesinlikle karşı olduklarını dile getiren Öztaylan, “Tarihi müktesebatımıza ve necip milletimizin değerlerine meydan okuyan bu zihniyete sonuna kadar karşı olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu yozlaştırma çabasını asla kabul etmiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER MERKEZİ