Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sürpriz Nişan Sonrası Kriz! Icardi ve China Suarez’e Ölüm Tehdidi Yağdı

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ve nişanlısı China Suarez, özel hayatlarındaki gerilimle gündemi sallamaya devam ediyor. Icardi’nin eski eşi Wanda Nara, sosyal medya üzerinden sert ifadelerle Suarez’e yönelttiği ağır eleştirilerin ardından, çift ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ve nişanlısı China Suarez, özel

Sosyal Medyada Sert Çatışma

Arjantin basınında geniş yer bulan kriz, Wanda Nara’nın Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla alevlendi. Nara, China Suarez’i hedef alarak “Kızlarımın her gözyaşının bedelini ödeyeceksiniz. Sen, küçük kızımın babasıyla öğle yemeği yemesine bile engel oluyorsun. Kötü insan!” diyerek öfkesini dile getirdi.

- Marmara Bölge Gazetesi

Bunun üzerine China Suarez, sosyal medya hesabından “Bana bir şey olursa kimin yaptığını biliyorsun” notunu paylaşarak tehditler aldığını duyurdu.

Icardi’den Sert Tepki: “Kızımı Yalanlarla Beyin Yıkadılar”

Olayların göbeğindeki Mauro Icardi de yaşananlara sessiz kalmadı. Kızları ve eski eşiyle yaşadığı sorunları açıklayan Icardi, şu ifadeleri kullandı:

“Yeni partnerime, gelecekteki eşime saygı duy. 8 yaşındaki kızımız sadece kanepede uyuyakaldığı için öğle yemeğine gelmedi. Onu yıl sonu okul gösterisinde görmek için gitmiştim. Dönüşte, annesini bir daha göremeyeceğini düşündüğü için biraz üzgündü. 6 ay boyunca yalanlarla beynini mi yıkadılar? Psikolojik değerlendirmede, 8 yaşındaki bir çocuğun kullandığı dilin yetişkin dili olduğu ve annesi tarafından tekrarlandığı belirtildi.”

icardi sevgilisi 7 - Marmara Bölge Gazetesi

Icardi, çocuklarının babalarıyla bağ kurmalarının engellenmesine dikkat çekerek, “Wanda’nın tek odak noktası China Suarez. Kızlarını hiç düşünmedi; sadece egosunu, kıskançlığını ve kinini” dedi.

HABER MERKEZİ