İstanbul’un Esenyurt ilçesinde iki genç kadın arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Saç başa birbirine giren kadınların o anları, çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Esenyurt’ta akşam saatlerinde yaşanan olay, Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, henüz nedeni öğrenilemeyen bir sebepten dolayı iki genç kadın arasında sözlü tartışma başladı. Çevrede bulunanların şaşkın bakışları arasında başlayan tartışma kısa sürede hararetlendi.

Tartışma Kavgaya Dönüştü
Sözlü atışma, dakikalar içinde kavgaya dönüştü. İki genç kadın, saç başa birbirine girdi. Zaman zaman yere düşen kadınların, birbirlerine yumruk ve tekmelerle saldırdığı görüldü. Çevrede bulunanların kavgaya müdahale etmemesi ise dikkat çekti.
Cep Telefonu Kameralarına Yansıdı
Olay anında bölgede bulunan vatandaşlardan biri, kavga eden kadınları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Görüntülerde, kadınların dakikalarca birbirine saldırdığı, çevredekilerin ise yalnızca izlemekle yetindiği anlar yer aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kısa sürede çok sayıda izlenme aldı.

Çevredekilerin Tepkisi
Mahalle sakinleri, olayın yaşandığı anda kimsenin tarafları ayırmamasına tepki gösterdi. Özellikle ailelerin ve çocukların da bulunduğu bölgede yaşanan kavga, çevrede tedirginlik yarattı. Bazı vatandaşlar, kavgayı izlemekle yetinirken, kimsenin taraflara müdahale etmemesi tartışma konusu oldu.
Polis Ekipleri İnceleme Başlattı
Yaşanan olayın ardından bölgeye polis ekiplerinin sevk edildiği öğrenildi. Kadınların kimliklerinin belirlenmesi ve olayın nedeninin ortaya çıkarılması için inceleme başlatıldığı belirtildi. Kavganın neden çıktığına dair net bir bilgi ise henüz paylaşılmadı.
İHA
