Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haberler

“Psikolojik Olarak Kapalıyız” Yazısı Viral Oldu

Antalya’da bir çiğ köftecinin iş yerinin camına astığı yazı, hem mahalle sakinlerinin hem de sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. “Psikolojik olarak kapalıyız, yarına düşünürüz. Lütfen rahatsız etmeyin” notunu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, birçok kişi esnafın mizahi yaklaşımını samimi buldu.

VİDEOYU PAYLAŞ

Antalya’nın Güvenlik Mahallesi’nde faaliyet gösteren çiğ köfteci, son dönemde yaşanan ekonomik durgunluğa dikkat çekmek için sıra dışı bir yönteme başvurdu. İş yerinin camına asılan not kısa sürede sosyal medyada yayılınca, vatandaşlar dükkânın önünde fotoğraf çekmeye başladı.

Psikolojik Olarak Kapaliyiz 5 - Marmara Bölge Gazetesi

İşletme sahibi Veysel Soyvural, yazının bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmediklerini söyledi. İşlerin son dönemde ciddi şekilde düştüğünü belirten Soyvural, çalışanıyla birlikte durumlarını anlatacak mizahi bir mesaj hazırladıklarını ifade etti.

Psikolojik Olarak Kapaliyiz 4 - Marmara Bölge Gazetesi

Soyvural, ekonomik sıkıntıların yalnızca maddi değil psikolojik etkileri de olduğunu belirterek, “Sıkıntılar hem cebine hem psikolojine yansıyor. Biz de bunu biraz mizahla anlatmak istedik” dedi.

Mahalle esnafı ve müşterilerin notu ilgiyle karşıladığını anlatan Soyvural, sosyal medyada yapılan paylaşımların ardından çok sayıda olumlu mesaj aldıklarını söyledi. Bazı kullanıcıların adres isteyip çiğ köfte siparişi vermek istemesi ise işletme sahibini şaşırttı.

Psikolojik Olarak Kapaliyiz 2 - Marmara Bölge Gazetesi

“İyi hissettiğimizde açacağız” diyen Soyvural, dükkânın geleceğinin işlerin durumuna bağlı olduğunu belirtti. Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken işletmeci, “Şimdilik buradayız. İnsanlar güldü geçti ama aslında herkesin yaşadığı bir durumu anlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

İHA

DİĞER VİDEOLAR