İlginç olay, 19 Mayıs 2025 günü Karaçulha Mahallesi Esenköy yolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde P.D.’yi takip eden S.S. (21), H.A. (20) ve T.A. (22), kadını istasyonda sıkıştırarak darp etti. Market bölümüne sığınan P.D. evire çevire dövüldü, ardından şüpheliler kadının aracını alarak kaçtı. Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan 3 kişi, yağma, gasp ve darp suçlarından tutuklanmıştı.

Sanıkların Savunmaları
Fethiye 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanıklardan S.S., P.D. ile eski sevgili olduklarını ve tartışmanın “muska” meselesinden çıktığını öne sürdü. Olay günü P.D.’nin kendisine büyü yapıldığını iddia ederek boynundaki muskayı aldığını, bu yüzden olayların yaşandığını savundu. S.S., aracı almasının da bilinçli bir gasp olmadığını, alkolün etkisiyle yaşandığını söyledi.
Diğer sanıklar da benzer şekilde suçlamaları reddederek beraat talebinde bulundu.

Mağdur Kadın Sanıkları Affetti
Duruşmaya müşteki sıfatıyla katılan P.D. ise olay günü yaşadıklarını detaylı şekilde anlattı. Market içinde sanıklardan T.A.’nın kendisini yumruklayıp ısırdığını, yere yatırarak darp ettiğini söyledi. Olay sonrası telefonundaki parasının kaybolduğunu da belirten P.D., buna rağmen “bir anne olması sebebiyle” sanıkları affettiğini ve şikayetçi olmadığını dile getirdi.

Mahkemenin Kararı
Mahkeme heyeti, P.D.’nin şikayetinden vazgeçmesine rağmen delilleri göz önünde bulundurarak H.A.’nın adli kontrol şartıyla tahliyesine, S.S. ve T.A.’nın ise tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dava ileri bir tarihe ertelendi.
İHA
