Kızılcık Şerbeti’nin 113. bölümüyle birlikte Ece İrtem (Işıl), Sıla Türkoğlu (Doğa), Batuhan Bozkurt Yüzgüleç (Firaz) ve Emrah Altıntoprak (Mustafa) diziden ayrılacak. Uzun süredir ekranlarda fırtına estiren yapımda yaşanacak bu ayrılıklar, izleyicilerde büyük merak uyandırdı.

Diziye Katılacak İsim Belli Oldu
Dizi dünyasının nabzını tutan Oya Doğan, Kızılcık Şerbeti’ne katılacak yeni ismi açıkladı. Doğan’ın iddiasına göre dizinin kadrosuna Özge Borak dahil oluyor. Başarılı oyuncu, dizide Ünal ailesine yeni bir karakter olarak girecek.

Reytingleri Kurtaracak mı?
Dört ayrılığın ardından gözler şimdi Özge Borak’ın yaratacağı etkiye çevrildi. İzleyiciler, yeni karakterin hikâyeye nasıl dahil olacağını ve dizinin reytinglerine nasıl bir katkı sağlayacağını merak ediyor.

Kızılcık Şerbeti’nde Yeni Dönem Başlıyor
Ece İrtem, Sıla Türkoğlu, Batuhan Bozkurt Yüzgüleç ve Emrah Altıntoprak’ın vedasıyla birlikte dizinin hikâyesinde önemli bir dönüşüm yaşanacak. Özge Borak’ın katılımı ise yapımın yeni dönemine taze bir soluk getirecek gibi görünüyor.
HABER MERKEZİ

