Başrollerinde Alp Navruz, İlayda Alişan, Zuhal Olcay, Fırat Altunmeşe ve Yurdaer Okur’un yer aldığı ‘Piyasa’, ilk bölümüyle dün akşam izleyiciyle buluştu. Medya, magazin ve dizi dünyasındaki aşk, ihanet ve güç mücadelesini ekrana taşıyan dizi, sosyal medya platformu X’te (eski Twitter) kısa sürede trendler listesine girdi. Özellikle İlayda Alişan’ın ‘Münevver’ karakteriyle sergilediği oyunculuk performansı, izleyicilerden tam not aldı.
Dizi, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla daha ilk bölümden büyük ilgi gördü. İzleyiciler, özellikle Alp Navruz’un ‘Kenan’ karakteriyle sergilediği etkileyici performans ve Zuhal Olcay’ın güçlü sahnelerini sosyal medya üzerinden övgü dolu yorumlarla paylaştı. ‘Piyasa’, sezona iddialı bir giriş yaparak, izleyicilere yeni bir soluk getireceğinin sinyallerini verdi.
Reyting Sonuçları Açıklandı: Piyasa İyi Başladı Ama Zirve Gönül Dağı’nın Oldu
‘Piyasa’ dizisinin ilk bölüm reyting sonuçları büyük merak konusuydu. 22 Şubat Cumartesi gününün reyting sonuçlarına göre, ‘Piyasa’ Total’de 4’üncü, AB grubunda 5’inci ve ABC1 kategorisinde 6’ncı sırada yer aldı.
Piyasa’nın 1. Bölüm Reyting Sonuçları:
- Total: 4.44 (4. sıra)
- AB: 3.40 (5. sıra)
- ABC1: 4.10 (6. sıra)
Dizi, ilk bölümüyle beklentileri karşılayan bir performans sergilemesine rağmen, ‘Gönül Dağı’ dizisinin liderliğini sarsmayı başaramadı. Sıcacık Anadolu hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin gönlünde taht kuran ‘Gönül Dağı’, tüm kategorilerde zirveyi bırakmadı.
Gönül Dağı’nın 22 Şubat Reyting Sonuçları:
- Total: 8.20 (1. sıra)
- AB: 5.86 (1. sıra)
- ABC1: 8.34 (1. sıra)
‘Gönül Dağı’ hem totalde hem de diğer kategorilerde birinciliği koruyarak, yeni sezona da hızlı bir başlangıç yaptı. Reytinglerdeki bu başarı, dizinin sadık izleyici kitlesini ve ekran başındaki ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi.
HABER MERKEZİ
Kaynak:Onedio