Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haberler

Fırın Çalışanından Utanç Verici Şiddet! Otizmli Genci Odunla Darp Etti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde epilepsi hastası ve yüzde 85 oranında otizmli 32 yaşındaki Ertuğrul Şenol’u odunla darp eden fırın çalışanı tutuklandı.

VİDEOYU PAYLAŞ

Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde 16 Kasım günü saat 16.30 sıralarında insanlık dışı bir saldırı yaşandı. Bisikletle dolaşan, yüzde 85 otizmli ve epilepsi hastası Ertuğrul Şenol (32), bir fırının odunluğuna bakmak için durdu. İddiaya göre bu sırada durumu gören iş yeri çalışanı Y.D., genç adamı zorla içeri sokarak eline aldığı odunla defalarca vurdu.

AW583554 02 - Marmara Bölge Gazetesi

Vücudunun çeşitli bölgelerine darbe aldığı belirtilen Şenol, saldırının ardından iş yerinden dışarı atıldı. Olayı görenler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Hastaneye kaldırılan Ertuğrul Şenol’un kafasına 6 dikiş atılırken, kolu da alçıya alındı.

AW583554 03 - Marmara Bölge Gazetesi

Aile, yaşanan olay nedeniyle büyük şok yaşadıklarını ve saldırgan hakkında şikayetçi olduklarını açıkladı. Polis ekiplerince gözaltına alınan fırın çalışanı Y.D., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AW583554 01 - Marmara Bölge Gazetesi

Olay, hem bölgede hem de sosyal medyada büyük tepkiye neden olurken, otizmli bireylere yönelik şiddetin kabul edilemez olduğuna dair mesajlar yükseldi.

İHA

DİĞER VİDEOLAR