Dizinin yayınlanan son bölümünde Eşref ve Nisan’ın peşine düşen silahlı adamlar, izleyicilere adeta nefes aldırmadı. Eşref’in vurulmasına rağmen ambulansı reddetmesi, geçmişin izleriyle yüzleştiğinin sinyallerini verirken, Nisan’ın çaresizliği sahnelere damga vurdu. Kardeşi için mafya muhbiri olmayı göze alan Nisan, Çiğdem komiserle yaptığı yüzleşmede büyük bir kırılma yaşadı. Ancak Nisan’ın gerçekleri açıklaması yine ertelendi. Çünkü kardeşi Afra’yı Karadağ’a gönderdiğini sanan Nisan, Çiğdem’in elinde olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı.
Çiğdem Komiser Kalbine Söz Geçiremiyor
Son bölümde duygularıyla yüzleşen bir diğer isim ise Çiğdem komiser oldu. Eşref’e olan ilgisini artık gizleyemeyen Çiğdem, “Yanlış adama aşık olduysan benim suçum değil” sözleriyle Eşref’ten sert bir yanıt aldı. Bu sahne sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, ikili arasında gerilimli bir aşk çıkmazı dikkat çekti.
Yeni Bölümde Heyecan Zirvede!
Yayınlanan 3. bölüm fragmanında ise Eşref’in yeniden belaya bulaştığı görülüyor. Bir yanda geçmiş hesaplar, diğer yanda Nisan’ın sakladığı sırlar, izleyiciyi yine ekran başına kilitleyecek. Nisan Eşref’ten kaçmaya çalışsa da, Eşref’in sert sözleri fragmanda dikkat çekiyor: “Kaçamazsın. Benden hiç kimse kaçamaz.”
Fragmanın en çok konuşulan repliği ise Çiğdem’in sözleri oldu: “Kalbin yok senin!” Bu sözlerle birlikte Eşref’in karanlık geçmişi ve duygularıyla olan savaşı daha da gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor.
Eşref Rüya yeni bölümüyle 2 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de! Kaçırmayın!
HABER MERKEZİ