Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekrem İmamoğlu Silivri Cezaevi’ndeki Hücresini Paylaştı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tutuklu bulunduğu Silivri Marmara Kapalı Cezaevi’nden bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İmamoğlu, hücresine asılı Türk bayrağının çizimini kamuoyuyla paylaştı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde anlamlı bir çağrıda bulundu.

“Ben hücremi çizdim, dostlarım resmetti. Duvarımda gururla dalgalanan bayrağımız asılı. Bu vesileyle tüm yurttaşlarımıza sesleniyorum: 19 Mayıs’a kadar evlerde, iş yerlerinde, şehirlerde, köylerde, araçlarda ve hatta cep telefonlarında Türk Bayrağımız yer alsın. Milli egemenliğimizin simgesi her noktada görünür olsun” ifadelerine yer verdi.

İmamoğlu’nun bu çağrısı, sosyal medyada kısa sürede geniş yankı uyandırdı. Çok sayıda vatandaş, ev ve iş yerlerine bayrak asarak destek mesajları paylaştı.

Ekran Alintisi 1 - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

HABER MERKEZİ