Edremit Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda sunduğu ücretsiz cilt bakım hizmeti, kadınların ilgisini çekmeye devam ediyor. Her Pazartesi günü Atatürk Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen seanslar, güzellik uzmanı tarafından kişiye özel planlanıyor. Uygulamalardan yararlanmak isteyen vatandaşlar yüz yüze randevu sistemiyle merkeze başvurarak hizmet alabiliyor.
Belediyeden yapılan bilgilendirmeye göre, vatandaşlar cilt analizi ve bakımı için herhangi bir ücret ödemeden uzman desteği alabiliyor. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 444 85 10 numaralı hattı arayabiliyor.
“Kendimi daha iyi hissediyorum”
Atatürk Gençlik Merkezi’nde bakım seansına katılan Edremitli Zeynep K. “Cildimde kuruluk ve matlık vardı, burada uzmanla görüştükten sonra bana özel ürünler önerildi ve uygulama yapıldı. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum. Böyle bir imkânı ücretsiz sunmaları gerçekten takdire değer. Belediyemize teşekkür ederim’’ dedi.

Sıla SOLAKLAR VERİM
