2021 yılında Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlenen Ece Erken, eşiyle yalnızca yedi ay süren evliliğin ardından büyük bir acı yaşamıştı. Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022’de işlettiği restoranda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Bu kaybın ardından bir süre kameralardan uzak kalmayı tercih eden Erken, hem eşinin ailesiyle yaşadığı sorunlarla hem de duygusal çöküntüsüyle sık sık gündeme gelmişti.
“Mutluluğumu da, hüznümü de yaşamama izin verin”
Son dönemde tatilinden kareler paylaşan Ece Erken, bazı takipçilerinin yorumlarıyla yine geçmişine döndü. Gelen eleştiriler üzerine dayanamayarak bir mesaj yayımlayan Erken, yıllardır süren yası hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Her mutlu anımda, eski eşimi hatırlatıp kalbimi kıranlara sesleniyorum. Üç yıl oldu… Evet, acım hâlâ içimde ama hayat da devam ediyor. Lütfen anlayışlı olun.”
Kısa süren aşklar da tartışma konusu oldu
Ece Erken, geçtiğimiz haftalarda bu kez aşk hayatıyla gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile el ele görüntülenen ikili, sürpriz bir ilişkiyle magazin dünyasını şaşırtmıştı. Bu görüntüler üzerine sosyal medya kullanıcıları, geçmiş yıllarda Erken’in Sinan Akçıl’a “Eniştem” dediği anları yeniden gündeme taşıdı. Ancak bu ilişkinin yalnızca 3 gün sürdüğü ve çiftin sosyal medyada birbirini takip etmeyi bırakarak yollarını ayırdığı görüldü.
“Hor değil, hoş görün beni…”
Daha önce bu konudaki yorumlara da açıkça cevap veren Erken, şu sözleri paylaşmıştı:
“‘Öleni çabuk unuttun’ dediniz. Ölümün zamanı mı var? Ölçüsü mü olur? Ben kalbimdeki acıyı taşıyorum, ama kendime de yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum. Lütfen beni anlamaya çalışın.”
Sosyal medyada birçok kullanıcı Ece Erken’in açıklamalarına destek verirken, bazı kesimler hâlâ eleştirmeye devam ediyor. Ancak Erken kararlı: “Hayat önümde… Beni kırmayın.”

HABER MERKEZİ
