Cem Yılmaz’ın eski eşi ve oğlu Kemal’in annesi olan Ahu Yağtu, yaşadığı ani baygınlık nedeniyle apar topar hastaneye götürüldü. Sosyal medyada da geniş yankı bulan bu gelişme, sanatçının hayranlarını endişeye sürükledi. Yapılan kontrollerde, bayılmanın vertigo atağı nedeniyle meydana geldiği, ancak yapılan detaylı incelemeler sonucunda beyin damarlarında dört anevrizma bulunduğu ortaya çıktı.

Yağtu’ya zamanında yapılan tıbbi müdahaleyle olası büyük risklerin önüne geçildi. Stent ve coil yöntemleriyle gerçekleştirilen operasyon sonrası yoğun bakım sürecini başarıyla atlatan sanatçı, kısa süre içerisinde taburcu edildi. Sağlık ekibinin titiz çalışması sayesinde tehlikeyi geride bırakan ünlü isim, evine dönerek dinlenmeye başladı.

Geçirdiği zorlu günlerin ardından Ahu Yağtu, sevenlerine seslendi. Sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Hastaneden çıktım, şiddetli baş ağrıları dışında iyiyim ve her geçen gün daha da iyi olacağım. Yanımda olan, arayan, yazan ve dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği bana güç verdi.”

Yağtu, sağlık durumunun iyiye gittiğini göstermek için hastanede çekilmiş bir fotoğrafını da paylaştı. “Hızla toparlıyorum, fotoğraf isteyenlere gelsin. Geçen gün hastaneden bu kare.” notunu düşen sanatçı, bu paylaşımla sevenlerinin yüreğine su serpti.
HABER MERKEZİ

