Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da Büyük Coşku Başlıyor!

Bandırma Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da dopdolu bir programla kutlamaya hazırlanıyor. Çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatmak amacıyla hazırlanan etkinlikler, 19 Nisan’dan itibaren başlayarak günler boyunca devam edecek.

Bandırma Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu

Kutlamalar günler öncesinden başlıyor

Bandırma’da bayram coşkusu 19 Nisan Pazar günü saat 16.00’da düzenlenecek 2. Balıkesir Uluslararası Çocuk Festivali ile start alacak. Kentte çocuklara özel hazırlanan programlar, farklı etkinliklerle devam edecek.

23 Nisan’da Dolu Dolu Program

23 Nisan Perşembe günü ise etkinlikler gün boyu sürecek.

  • Saat 17.00’de Ayşe Kayacan ile Masal Saati
  • Saat 18.00’de ise Bodoslama konseri çocuklar ve aileleriyle buluşacak

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek sahne etkinlikleriyle bayram coşkusu doruğa ulaşacak.

Sergi ve Şenliklerle Devam

24 Nisan Cuma günü saat 17.00’de Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi’nde 23 Nisan Sergisi sanatseverlerin ziyaretine açılacak.

25 Nisan Cumartesi günü ise saat 14.00’te düzenlenecek Bandırma Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği ile etkinlikler zirve yapacak.

Çocuklar eğlenceye doyacak

Etkinlikler kapsamında çocuk kitabı yazarlarının katılımıyla imza günleri ve kitap satış stantları da kurulacak. Gün boyunca sürecek sürpriz etkinliklerle çocuklara eğlence dolu anlar yaşatılacak.

Başkan Dursun Mirza: “Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatı”

Dursun Mirza, düzenlenecek etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı bayramda, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için unutulmaz bir program hazırladık. Onların yüzündeki gülümseme bizim en büyük motivasyonumuz. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum.”

Sıla SOLAKLAR VERİM